Hoppa till innehållet

ETC Norrköping

Mässa för medvetna matälskare

I samband med matmässan Makalöst gott koras årets  östgötska kock. Förra årets vinnare var Wilhelm Malmqvist.
I samband med matmässan Makalöst gott koras årets östgötska kock. Förra årets vinnare var Wilhelm Malmqvist. Bild: Bild: Malin Singelsö

ETC Norrköping.

I helgen fylls Louis De Geer-hallen för tredje året i rad av dofter och smaker när mässan Makalöst gott går av stapeln. Lokalt producerad mat och dryck är ett av mässans fokus och även årets östgötska kock ska koras.

– Det är häftigt med en kocktävling live! Det är fyra finalister som har tagits ut och årets huvudråvara är pluma, en styckningsdetalj på grisen som sitter vid grisens skuldra, längst ut på kottlättraden, berättar Louise Ridderström från Östgötamat, som är med och arrangerar mässan. 

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på ETC Norrköping!
Om du redan är det loggar du in här .

JUST NU: Prova en vecka utan kostnad

Från

Lås upp alla låsta artiklar en hel vecka utan kostnad. Ingen bindningstid.

Läs digitalt i 3 mån

Från

Prova 3 månader digitalt till superpris. Ingen bindningstid.

Betala per år

Från

Spara upp till 1 109 kr med en årsprenumeration på Dagens ETC.

Detta ingår:

  • Tidning varje dag i veckan
  • Läs den digitalt när och var du vill
  • Läs låsta artiklar på ETC.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser

Ämnen i artikeln